Ana içeriğe atla

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bulunan Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, merkezimizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğrencilere, yapay zeka konusundaki soruları için uzmanlar tarafından detaylı yanıtlar verildi ve yapay zeka ile ilgili temel bilgiler aktarıldı.

Yapılan ziyarette, merkezin faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Merkezin projeleri, araştırmaları ve yapay zeka teknolojileri konusundaki yenilikçi çalışmaları öğrencilere anlatılarak, bu alandaki gelişmeler hakkında bilinçlenmelerine katkı sağlandı.

Öğrenciler, yapay zeka alanındaki merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldukları ziyarette, alanında uzman isimlerle etkileşimde bulunarak bilgi birikimlerini artırdılar. Bu tür etkinlikler, gençlerin teknoloji ve bilimle daha yakından tanışmalarına olanak tanıyarak, geleceğin liderleri için ilham kaynağı olma niteliği taşımaktadır..